PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1990
Tom
44
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Biotechnologia w pozyskiwaniu i uszlachetnianiu tłuszczów
(
Bednarski W.
)
artykuł:
System HACCP - nowa koncepcja zapewniania bezpieczeństwa żywności
(
Cwiek K.
)
artykuł:
Fosfolipidy mleka i produktów mleczarskich
(
Batura K.
)
artykuł:
Mleko odtłuszczone w proszku jako substancja inhibitująca zmiany fizykochemiczne przy zamrażalniczym składowaniu farszów z dorszy bałtyckich
(
Swiniarska J.
,
Zarzycki B.
)
artykuł:
Aktualne poglądy na żywieniową i fizjologiczną rolę izomerów trans kwasów tłuszczowych
(
Barylko-Piekielna N.
,
Osucha A.
)
artykuł:
Zawartość metali w kalmarach surowych i przetworach w świetle polskich przepisów prawnych
(
Falandysz J.
)
artykuł:
Możliwość wykorzystania kultur starterowych w przemyśle rybnym
(
Daczkowska-Kozon E.
)
artykuł:
Analiza metod oceny barwy oleju rzepakowego
(
Ratusz K.
,
Pec K.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Zastosowanie analizy sensorycznej w ocenie jakości produktów białkowych i tłuszczowych
(
Steinsholt K.
)
artykuł:
Linia solenia ryb
(
Rybarczyk S.
)
artykuł:
Metody wytwarzania dymu wędzarniczego
(
Balejko J.
)
artykuł:
Biologiczna rola lipidów zwierząt morskich
(
Sikorski Z. E.
,
Siondalski P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.