PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1974
Tom
24
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Warunki hydrolizy surowców i produktów paszowych przy oznaczaniu tryptofanu
(
Sławinski P.
,
Tyczkowska K.
)
artykuł:
Otrzymywanie i charakterystyka preparatu glukoamylazy związanej z deae - celulozą
(
Gembicka D.
,
Janicki J.
,
Nowacka I.
)
artykuł:
Enzymatyczne bloki u wysokoprodukcyjnych szczepów B. subtilis wytwarzających antybiotyk paszowy - ba-cytracynę
(
Pass L.
,
Raczynska-Bojanowska K.
)
artykuł:
Ocena porównawcza niektórych metod obróbki win gronowych pod względem skuteczności stabilizacji białkowej
(
Wzorek W.
)
artykuł:
Wpływ procesu przemiałuna zawartość skłądników mineralnych w mąkach żytnich i pszennych
(
Rutkowska U.
,
Trzebska-Jeske I.
,
Głowacka K.
,
Rakowska M.
)
artykuł:
Studia nad pozyskiwaniem biomasy bakterii fermentacji mlekowej na wzbogaconym podłożu serwatkowym
(
Kornacki K.
,
Rymaszewski J.
,
Prosniewska G.
)
artykuł:
Otrzymywanie oraz ocena wartości witaminowej suszonego preparatu karotenowo - białkowego
(
Gronowska-Senger A.
,
Kuczyński A.
)
artykuł:
Wpływ dodatku niektórych frakcji białek na stabilność termiczną mleka
(
Kruk A.
,
Kisza J.
,
Roskosz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.