PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Starches modified by combination of phosphorylation and high-voltage electrical discharge (HVED) treatment
(
Grgic I.
,
Grec M.
,
Gryszkin A.
,
Zieba T.
,
Kopjar M.
,
Ackar D.
,
Jozinovic A.
,
Milicevic B.
,
Zavadlav S.
,
Babic J.
)
artykuł:
Synergistic antimicrobial effect of raspberry (Rubus idaeus L., Rosaceae) preparations and probiotic bacteria on enteric pathogens
(
Bauza-Kaszewska J.
,
Zary-Sikorska E.
,
Gugolek A.
,
Ligocka A.
,
Kosmala M.
,
Karlinska E.
,
Fotschki B.
,
Juskiewicz J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.