PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Zastosowanie wysokiego ciśnienia do utrwalania soków z jabłek i buraków ćwikłowych
(
Jankowska A.
,
Baldyga K.
)
artykuł:
Zanieczyszczenie żywności rtęcią. Nieoczekiwane zmiany w pracach legislacyjnych
(
Mania M.
,
Rebeniak M.
,
Szynal T.
)
artykuł:
Wartość żywieniowa tłuszczów w wyrobach ciastkarskich trwałych. Polski rynek
(
Onacik-Gur S.
,
Zbikowska A.
,
Karlovits G.
,
Kupiec M.
)
artykuł:
Przemysł piekarski - produkcja, nowe technologie. Perspektywy rozwoju
(
Drozdz J.
)
artykuł:
Polski przemysł mleczarski po integracji z UE
(
Szajner P.
)
artykuł:
Lotne związki smakowo-zapachowe w polskim maśle
(
Baranowska M.
,
Bielecka M.
,
Staniewski B.
,
Nowak H.
)
artykuł:
Czipsy z buraków ćwikłowych jako żywność prozdrowotna
(
Mikolajczyk-Bator K.
,
Czapski J.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo zdrowotne żywności w zakładach żywienia zbiorowego w Polsce i UE. Systemy jakości
(
Miarka D.
,
Stanislawek M.
,
Kowalska J.
)
artykuł:
Aromaty naturalne w przemyśle spożywczym
(
Zgroba B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.