PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2004
Tom
13/54
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Results of meat quality and technological suitability assessment of fatteners obtained from mating naima sows with P-76 boars
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
)
artykuł:
Influence of the fatteners' sex on the carcass traits and fatty acid composition in loin
(
Tuz R.
,
Koczanowski J.
,
Klocek C.
,
Migdal W.
)
artykuł:
Correlation between meat water-soluble protein content and carcass and meat quality traits in fatteners differing in meatiness
(
Karamucki T.
,
Kortz J.
,
Rybarczyk A.
,
Gardzielewska J.
,
Jakubowska M.
,
Natalczyk-Szymkowska W.
,
Otolinska A.
,
Szaruga R.
)
artykuł:
Application of artificial neural networks for modelling pea protein hydrolysis by trypsin
(
Bucinski A.
,
Karamac M.
,
Amarowicz R.
)
artykuł:
Antagonistic activity of Lactobacillus acidophilus bacteria towards selected food-contaminating bactera
(
Klewicka E.
,
Libudzisz Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.