PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Lactose-free frozen yogurt: production and characteristics
(
Skryplonek K.
,
Gomes D.
,
Viegas J.
,
Pereira C.
,
Henriques M.
)
artykuł:
Effects of operative conditions on products obtained of starch-oil mixtures by single-screw extrusion
(
Wlodarczyk-Stasiak M.
,
Mazurek A.
,
Jamroz J.
)
artykuł:
Comparing the effects of sucrose and high-fructose corn syrup on lipid metabolism and the risk of cardiovascular disease in male rats
(
Sadowska J.
,
Bruszkowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.