PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2021
Tom
71
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Study of interactions between individual phenolics of aronia with barley beta-glucan
(
Jakobek L.
,
Matic P.
,
Istuk J.
,
Barron A. R.
)
artykuł:
Phenolic composition, and antioxidant and antineurodegenerative potential of methanolic extracts of fruit peel and flesh of pear varieties from Serbia
(
Savic A.
,
Aradski A. A.
,
Zivkovic J.
,
Savikin K.
,
Jaric S.
,
Marin P. D.
,
Duletic-Lausevic S.
)
artykuł:
Optimization of distillation conditions for improved recovery of phthalides from celery (Apium graveolens L.) seeds
(
Kokotkiewicz A.
,
Badura A.
,
Tabaczynska Z.
,
Lorenc A.
,
Bucinski A.
,
Luczkiewicz M.
)
artykuł:
Development of new gluten-free maize-field bean bread dough: relationships between rheological properties and structure of non-gluten proteins
(
Fetouhi A.
,
Sujak A.
,
Bentallah L.
,
Nawrocka A.
,
Szymanska-Chargot M.
,
Tomczynska-Mleko M.
,
Wojtowicz A.
,
Zidoune M. N.
)
artykuł:
Kinetic modelling of betalain stability and color changes in yogurt during storage
(
Guneser O.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.