PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
115
Czasopismo
World Scientific News
Wydawca
-
Rocznik
2019
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
115
artykuł:
The effect of red tilapia bone gelatin powder addition on preference level of panna cotta
(
Ardiansyah
,
Junianto
,
Kurniawati N.
,
Rochima E.
)
artykuł:
Technique for the retention of leaf senescence of six ericoid wild plant taxa using ascorbic acid
(
Panda S.
,
Pati C. K.
,
Bhattacharjee A.
,
Samanta S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.