PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2020
Tom
70
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Physical, physicochemical, mechanical, and sensory properties of bioplastics from phosphate acetylated arenga starches
(
Rahim A.
,
Dombus S.
,
Kadir S.
,
Hasanuddin M.
,
Laude S.
,
Aditya J.
,
Karouw S.
)
artykuł:
Impact of the encapsulation process by spray- and freeze-drying on the properties and composition of powders obtained from cold-pressed seed oils with various unsaturated fatty acids
(
Ogrodowska D.
,
Tanska M.
,
Brandt W.
,
Czaplicki S.
)
artykuł:
Effect of core temperature on the oxidation of lipids and proteins during steam cooking of large-mouth bass (Micropterus salmoides)
(
Wang K.
,
Bao Y.
,
Yang H.
,
Wang Y.
,
Chen D.
,
Regenstein J. M.
,
Zhou P.
)
artykuł:
Coffee and its biologically active components: is there a connection to breast, endometrial, and ovarian cancer? - a review
(
Witkowska A. M.
,
Miranczuk-Chodakowska I.
,
Terlikowska K. M.
,
Kulesza K.
,
Zujko M. E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.