PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2008
Tom
12
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Z pieca na świateczny stół
(
Karud W.
)
artykuł:
Tańsze bony na zakupy?
(
Lesnianska M.
)
artykuł:
Po amerykańsku i meksykańsku
artykuł:
Piernik, który ma już 70 lat
(
Bielawska-Pekala A.
)
artykuł:
Dotyk Midasa
(
Stepien M.
)
artykuł:
Czekolada - to jest to. Z Arturem Łabuzem, dyrektorem ds. sprzedaży Gourmet Polska i Kraje Bałtyckie firmy Barry Callebaut, rozmawia...
(
Orzechowska M.
)
artykuł:
Aachener Printen
(
Zurek K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.