PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2018
Tom
68
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Effect of elicitors as stimulating substances on sensory quality traits in color sweet bell pepper (Capsicum annuum L. cv. Fascinato and Orangela) grown under greenhouse conditions
(
Jimenez-Garcia S. N.
,
Vazquez-Cruz M. A.
,
Miranda-Lopez R.
,
Garcia-Mier L.
,
Guevara-Gonzalez R. G.
,
Feregrino-Perez A. A.
)
artykuł:
Effect of dietary fibre fractions on in vitro digestibility of rapeseed napin proteins
(
Joehnke M. S.
,
Sorensen S.
,
Bjergegaard C.
,
Markedal K. E.
,
Sorensen J. C.
)
artykuł:
Comparison of the biological activity of crude polysaccharide fractions obtained from Cedrela sinensis using different extraction methods
(
Oh M. H.
,
Yoon K. Y.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.