PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2010
Tom
20
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Możliwości zmniejszania segregacji
(
Kosmowski M.
)
artykuł:
Analiza wpływu warunków niskotemperaturowego blanszowania na wyróżniki tekstury i barwy marchwi
(
Guzek D.
,
Wojtasik-Kalinowska I.
,
Wierzbicka A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.