PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2017
Tom
81
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Production of co-immobilized dextransucrase and dextranase preparations and their application in isomalto-oligosaccharides synthesis
(
Sikora B.
,
Kubik C.
,
Bielecki S.
)
artykuł:
In vitro anti-adherence effect of probiotic Lactobacillus strains on human enteropathogens
(
Nowak A.
,
Motyl I.
)
artykuł:
Elimination of ochratoxin A by lactic acid bacteria strains isolated from chickens and their probiotic characteristics
(
Kuprys-Caruk M.
,
Stefanska I.
,
Chablowska B.
)
artykuł:
Effect of thermal processing on antioxidant power and thiosulfinate content in Brussels sprouts juices
(
Kot M.
,
Olech Z.
)
artykuł:
Antimicrobial effect of lining leather fatliquored with the addition of essential oils
(
Bielak E.
,
Sygula-Cholewinska J.
)
artykuł:
A comparison of two enzymatic methods of clinical dextran production
(
Sikora B.
,
Kubik C.
,
Bielecki S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.