PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2017
Tom
71
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zastosowanie wybranych przypraw w dietoterapii. Charakterystyka przypraw
(
Kardas M.
,
Toczynska K.
,
Grochowska-Niedworok E.
)
artykuł:
Od kropelki oleosomu do żywności funkcjonalnej nowej generacji
(
Pilat B.
)
artykuł:
Nasiona chia. Nowa superfood
(
Kulczynski B.
,
Grden M.
,
Kobus-Cisowska J.
,
Taczanowski M.
,
Kmiecik D.
,
Gramza-Michalowska A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.