PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
2016
Tom
54
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Wykorzystanie dodatków smakowo-zapachowych w paszach
artykuł:
Przeobrażenie fermy w Niechcicach
(
Zajac G.
)
artykuł:
Promocja wieprzowiny jest potrzebna
(
Hammermeister A.
)
artykuł:
Pieczyste z owocami
(
Romana Chojnacka R.
)
artykuł:
Nutriad podsumowuje badania zawartości mykotoksyn w polskiej pszenicy i pszenżycie - 2016 Mycotoxin Survey
(
Borutova R.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.