PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Wszyscy umywają ręce. Jak doszło do afery solnej
(
Rebelska A.
)
artykuł:
Wsparcie na wszystkich etapach łańcucha żywnościowego. Rozmowa z Adamem Sarnaszkiem, Dyrektorem Branży System and Services Certification, SGS Polska Sp. z o.o.
artykuł:
W czyim interesie działa urzędowa kontrola żywności? Komentarz redakcyjny do afery solnej
(
Wojciechowski T.
)
artykuł:
Sieci handlowe nie doceniły patriotyzmu lokalnego. Rozmowa z Waldemarem Brosiem, prezesem Krajowego Związku Spółdzielni Mleczarskich
(
Michalski W.
)
artykuł:
Najwyższa jakość żywności to nasz priorytet. Rozmowa z Mileną Szymańską, Food Services and Lab Manager Intertek Poland
artykuł:
Łańcuch żywnościowy to także utylizacja. Seminarium szkoleniowe Biura Promocji Jakości
artykuł:
Bezpieczny produkt z pewnego żródła. Rozmowa z Katarzyną Krążyńską-Winnicką, Pełnomocnik ds.ZSZJ/Quality Manager firmy Ovovita
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.