PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Tom
---
Numer
7
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
7
artykuł:
Polagra-Food 2005
artykuł:
Nowoczesne diagnozowanie zanieczyszczenia bakteriami Salmonella
artykuł:
Substancje zmieniające konsystencję, smak i barwę oraz wydłużające trwałość
artykuł:
Sport dla dobrego celu - ZM Skiba wspierają szczytne idee
artykuł:
Nowe rozwiązania firmy Inotec dla przemysłowej produkcji pasztetów o najwyższych standardach jakości
artykuł:
Etykietowanie i sterowanie opakowaniami zwrotnymi zintegrowane w Systemie SCB
artykuł:
Podstawa higieny i bezpieczeństwa
artykuł:
51. Międzynarodowy Kongres Nauki i Technologii Mięsa
(
Cegielka A.
)
artykuł:
Specjalne refundacje wywozowe dla półtusz i ćwierci wołowych
(
Puka A.
)
artykuł:
KILIA... postawmy kropkę nad i...
artykuł:
Dania gotowe do przygotowania na parze
artykuł:
Trendy w dystrybucji wędlin w handlu nowoczesnym
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.