PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1984
Tom
38
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Dobra jakość produkcji - warunkiem pozytywnej opinii społecznej o gastronomii
(
Lau J.
)
artykuł:
Wybrane potrawy z ziemniaków (IV)
artykuł:
Przemiany w nieagencyjnym systemie kerowania zakładami gastronomicznymi "Społem"
(
Grochowska T.
)
artykuł:
Możliwość zastosowania tkanki z mechanicznego odmięśniania kości w mięsnych i półmięsnych wyrobach garmażeryjnych
(
Zalewski S.
,
Barylko-Pikielna N.
,
Kokoniec K.
,
Czajka J.
)
artykuł:
Gastronomia spółdzielczości rolniczej wczoraj, dziś i jutro
(
Owczarek W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.