PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2012
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zastosowanie marcepanu w wyrobach cukierniczych
(
Czerwinska D.
)
artykuł:
Wspinaczka po ścieżkach sprzedaży - cz.II
(
Tokar J.
)
artykuł:
Usługi czyszczenia suchym lodem. Szybsze czyszczenie. Lepszy efekt równa się większy zysk
artykuł:
Swięto Mleka
artykuł:
Subtelna słodycz
artykuł:
Procesy temperowania czekolady
(
Jaszczak L.
)
artykuł:
Odpad użytkowy, czyli tzw. łom czekoladowy
(
Kondrat A.
)
artykuł:
Odkrywanie uroku czekolady
(
Jablecka J.
)
artykuł:
Mleko pokarmem bogów
artykuł:
Miód i jego składniki bioaktywne
(
Juszczak L.
)
artykuł:
Maszyny do lodów soft - cz.II
artykuł:
Kremówka
artykuł:
Jesień palce lizać
artykuł:
FRITSCH MULTICOIL
artykuł:
Czy znasz karagen E 407?
(
Borzych-Manczak D.
)
artykuł:
Croissanty - specjał nie tylko francuski
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.