PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2021
Tom
28
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Applying additivity rule to determine physico-chemical properties of edible oil blends based on known parameters of component oils
(
Dyminska L.
,
Albegar A. M. M.
,
Zając A.
,
Czuj T.
,
Sasiadek W.
,
Lorenc J.
,
Hanuza J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.