PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Street Food - koncept dla wymagających
(
Marcinczyk B.
)
artykuł:
Smakosz w podróży nad Wisłą
(
Boruc R.
)
artykuł:
Wpływ konkursów dla pracowników na popularność restauracji. Czy warto inwestować w ich promocję?
(
Rylska K.
)
artykuł:
Czy organy mogą żądać dopłaty różnicy VAT za ubiegłe lata?
(
Duchnowska E.
)
artykuł:
O sukcesie lokalu decyduje nie tylko koncepcja i jej wdrożenie...
(
Morkowska B.
)
artykuł:
Serwis bez tajemnic
(
Drygas A.
)
artykuł:
Pracownik tymczasowy = pracownik stały?
(
Milewski T.
)
artykuł:
Centralny punkt dowodzenia
(
Podolska E.
)
artykuł:
Postawa naszych pracowników często zależy od nas samych
(
Handkowska H.
)
artykuł:
Nie bójmy się celebrować lokalnych tradycji
(
Korzen A.
)
artykuł:
tRio Molo Cafe w Kołobrzegu
(
Wendland P.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.