PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Zredukuj okno wylęgowe dzięki tym 3 zaleceniom
(
Romanini E.
)
artykuł:
Wspomnienie dr hab. Ewy Kapkowskiej, profesor UR
artykuł:
Metody zwalczania pleśniakowca lśniącego, cz.I
(
Dzik S.
,
Mituniewicz T.
)
artykuł:
Korzyści ze stosowania dodatków ziołowych dla drobiu
(
Rozewicz M.
)
artykuł:
Import mięsa drobiowego do Unii Europejskiej z Brazylii i Tajlandii oraz jego wpływ na ceny w Europie
(
Szymyślik M.
)
artykuł:
Dane zestawione przez Krajową Izbę Producentów Drobiu i Pasz
artykuł:
Czy forma D-metioniny jest jedynym aminokwasem w formie D przekształcanym do formy L?
(
Saremi B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.