PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Prof. zw. dr hab. inż. Janusz Henryk Boss
(
Tukiendorf M.
,
Diakun J.
)
artykuł:
Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
(
Domian E.
,
Wojnowski M.
)
artykuł:
Czas rozmrażania, ubytek masy, zmiany sztywności i sprężystości tkanki mięśniowej śledzi rozmrażanych różnymi metodami
(
Kopec A.
,
Dolik K.
,
Lipiecka A.
)
artykuł:
Rola systemów jakości żywności na przykładzie systemu jakości wołowiny Quality Meat Program - system QMP
(
Wierzbicka A.
,
Wierzbicki J.
,
Wozniak A.
)
artykuł:
Ocena cech fizycznych brykietów wytworzonych z wybranych surowców roślinnych w brykieciarce ślimakowej
(
Niedziolka I.
,
Zaklika B.
)
artykuł:
Definicja normy, oznaczenia
(
Diakun J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.