PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2012
Tom
62
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Quality indicators of roe deer (Capreolus capreolus L.) venison in relation to sex
(
Dominik P.
,
Salakova A.
,
Buchtova H.
,
Steinhauser L.
)
artykuł:
Healthy multifunctional spectra of milk glycoproteins and their fragments - a review article
(
Fayed A. E.
)
artykuł:
Evaluation of in silico prediction possibility of epitope sequences using experimental data concerning allergenic food proteins summarised in BIOPEP database
(
Minkiewicz P.
,
Dziuba J.
,
Darewicz M.
,
Bucholska J.
,
Mogut D.
)
artykuł:
Selected properties of single- and double-extruded potato starch
(
Tomaszewska-Ciosk E.
,
Golachowski A.
,
Drozdz W.
,
Boruczkowski T.
,
Boruczkowska H.
,
Zdybel E.
)
artykuł:
Phytosterol and alpha-lipoic acid conjugates: synthesis, free radical scavenging capacity and RP-LC-MS-APCI analysis
(
Madawala S. R. P.
,
Andersson R. E.
,
Jastrebova J. A.
,
Almeida M.
,
Dutta P. C.
)
artykuł:
Microbial profile of Gouda cheese during ripening in two independent chambers - a short report
(
Kolakowski P.
,
Podolak R.
,
Kowalska M.
)
artykuł:
Freeze-drying preservation of yeast adjunct cultures for cheese production
(
Polomska X.
,
Wojtatowicz M.
,
Zarowska B.
,
Szoltysik M.
,
Chrzanowska J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.