PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2016
Tom
64
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Niższe zbiory zbóż nie osłabiają pozycji branży zbożowo-młynarskiej
(
A.L.
)
artykuł:
CSB-System - Sprawdzone przez klientów rozwiązanie dla przemysłu piekarskiego i cukierniczego
(
Stec A.
)
artykuł:
Porady prawne. Zmiana właściwości miejscowej w VAT od stycznia 2016r.
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Przekąska miesiąca. Tortilla z awokado i warzywami
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
O cukrze bez uprzedzeń
(
A.L.
)
artykuł:
Dobra współpraca to podstawa sukcesu
artykuł:
Urlopy macierzyńskie i rodzicielskie także dla ojców
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Piemont - nie tylko barolo
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Polowanie czas zacząć!
artykuł:
Relacje z klientami i oddziaływanie na klienta. Część 2. Podświadomość klienta
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Ciasteczkowe inspiracje Igi Sarzynskiej. Lukrowane serduszka
(
Sarzynska I.
)
artykuł:
Ulotki są nudne - złap klienta przez zaskoczenie
artykuł:
Współpraca Zespołu Rzeczoznawców SITSpoż. z przedsiębiorstwami przemysłu i handlu spożywczego po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej
(
Jakubowski A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.