PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Tom
---
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Słodka limonka
(
Posluszny M.
)
artykuł:
Schab i boczek 24h z wieprzowiny puławskiej
(
Kotomski A.
)
artykuł:
Sandacz z zielonym risotto z płatków owsianych
(
Kowalski M.
)
artykuł:
Sandacz w ziarnach słonecznika na carpaccio z pomidorów
(
Budynek M.
)
artykuł:
Prestiż nie tylko w plenerze
(
Boruc R.
)
artykuł:
Polska tradycja z nowoczesnym obliczem
(
Podolska E.
)
artykuł:
Pieczona ricotta w aromatycznym porto z figami
(
Scheller K.
)
artykuł:
Nie wyobrażam sobie pracy bez zespołu pełnego pasji. Rozmowa z Wojciechem Modestem Amaro
artykuł:
Łosoś wędzony na emulsji z groszku
(
Swider M.
)
artykuł:
Jesteśmy częścią wolnej prasy
(
Generalczyk W.
)
artykuł:
Hotele do promocji wykorzystują nowe kanały komunikacji
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Gwiazdka Michelin dla drugiej polskiej restauracji
(
Sienkiewicz T.
)
artykuł:
Dziki jeleń, śliwka kalifornijska, pieczony burak
(
Iwanski W.
)
artykuł:
Dzień z kuchnią francuską "Gout de France/Good France". Z Ambasadorem Francji w Polsce Panem Pierrem Buhlerem, rozmawiała Magda Mirowska
(
Mirowska M.
)
artykuł:
Comber z królika
(
Bes P.
)
artykuł:
Coctail z pomarańczą i rozmarynem "Com-at"
(
Hologa A.
)
artykuł:
Carpaccio z pieczonego buraka z kozim serem
(
Zalejski K.
)
artykuł:
Carpaccio z jelenia z chipsami z borowika, kiszonymi szparagami, kalarepą i purée z szalotki
(
Lagowski D.
)
artykuł:
Antrykot wołowy aromatyzowany burbonem
(
Szulborski K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.