PL
|
EN
Ten serwis zostanie wyłączony 2025-02-11.
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Producenta Pieczarek - Pieczarki
Rocznik
2015
Tom
43
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Ceny pieczarek
(
Stepka G.
)
artykuł:
Wspaniałe potrawy z grzybów
(
Sas-Golak I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Uprawa boczniaka. Część III
(
Lawicka K.
)
artykuł:
III kwartały 2015 r. polskiego eksportu świeżych pieczarek - analiza i podsumowanie
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Jesienna kumulacja
(
Konieczny W.
)
artykuł:
Nicienie w polskich pieczarkarniach w okresie ostatnich pięćdziesięciu lat
(
Dmowska E.
)
artykuł:
XXXVII Skierniewickie Święto Kwiatów Owoców i Warzyw 19-20 września 2015 r.
artykuł:
Umami
(
Szudyga K.
)
artykuł:
Maszyna czy rodzina?
(
Grzeszek M.
)
artykuł:
Ważne dla pracodawców zmiany w Kodeksie Pracy
(
Janeta J.
,
Stec-Janeta E.
)
artykuł:
Indie - coraz większy gracz na rynku grzybów?
(
Smolenski T.
)
artykuł:
Sterowanie uprawą pieczarki w warunkach żywienia
(
Sakson N.
)
artykuł:
Biała zgnilizna pieczarki - zapobieganie i możliwości jej zwalczania
(
Szumigaj-Tarnowska J.
)
artykuł:
Wiadomości pokongresowe - Chiny światową mekką grzybów
(
Gapinski M.
,
Wozniak W.
)
artykuł:
Nowe możliwości zwalczania larw muchówek w uprawie pieczarek
(
Lewandowski M.
)
artykuł:
Trufla - wykwintny grzyb jadalny
(
Golak-Siwulska I.
,
Siwulski M.
,
Sobieralski K.
)
artykuł:
Wpływ terminu infekcji oraz koncentracji inokulum na przebieg suchej zgnilizny pieczarki powodowanej przez Lecanicillium fungicola
(
Slusarski C.
,
Ulinski Z.
)
artykuł:
Substancje aktywne dezynfektantów stosowanych w krajowych pieczarkarniach
(
Ulinski Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.