PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Pasze Przemysłowe
Rocznik
2014
Tom
23
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wystepowanie leków przeciwbakteryjnych w wodzie pochodzącej z systemów pojenia drobiu
(
Gbylik-Sikorska M.
,
Posyniak A.
,
Gajda A.
,
Piatkowska M.
), s. s.71
artykuł:
Wpływ sposobu rozdrabniania próbki do badań na jej skład granulometryczny
(
Walczynski S.
), s. s.61
artykuł:
Wieloskładnikowa metoda oznaczania Tetracyklin i fluorochinolonów w wodzie do pojenia zwierząt
(
Patyra E.
,
Przenioslo-Siwczynska M.
,
Kwiatek K.
), s. s.45-46
artykuł:
Ocena kompetencji laboratoriów urzędowych w zakresie wykrywania przetworzonego białka zwierzęcego w paszach
(
Weiner A.
,
Paprocka I.
,
Golebiowska A.
,
Kwiatek K.
), s. s.68
artykuł:
Nowy system raportowania wyników badań z laboratoriów urzędowych
(
Osiński Z.
,
Kwiatek K.
,
Kukier M.
), s. s.49-50
artykuł:
Mocznik w paszach - ocena monitorowania pasz i omówienie wyników ILC mocznik za 2013
(
Bielecka G.
), s. s.56
artykuł:
Kontrola procesów w produkcji pasz w aspekcie zapewnienia ich bezpieczeństwa i jakości
(
Zawislak K.
,
Sobczak P.
), s. s.15-16
artykuł:
Badania diagnostyczne mikotoksyn w paszach w latach 2009-2013
(
Wisniewska-Dmytrow H.
,
Burek O.
,
Pietruszka K.
,
Zmudzki J.
), s. s.72
artykuł:
Alkaloidy pirolizydynowe jako czynnik zagrożenia w łańcuchu żywnościowym mający źródło paszowe
(
Kowalczyk E.
,
Kwiatek K.
), s. s.36
artykuł:
Aktualny stan w zakresie stosowania i kontroli przetworzonego białka zwierzęcego w żywieniu zwierząt
(
Weiner A.
,
Paprocka I.
,
Golebiowska A.
,
Kwiatek K.
), s. s.29-31
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.