PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2018
Tom
62
Numer
05-06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05-06
artykuł:
Woda w przemyśle rolno-spożywczym
(
Wrobel-Jedrzejewska M.
,
Steplewska U.
,
Polak E.
)
artykuł:
Polskie jabłko - XI konferencja naukowo-techniczna w Warce
(
MJP
)
artykuł:
Informacja, która sprzedaje
artykuł:
Wpływ czasu przechowywania na zawartość barwników antocyjanowych w jogurtach borówkowych
(
Grobelna A.
,
Scibisz I.
,
Ziarno M.
,
Zylinska J.
,
Wojtczak A.
,
Kalisz S.
)
artykuł:
Środowiska techniczne w budowie Niepodległej
(
Kowalski J. M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.