PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Biotechnology and Food Science
Rocznik
2018
Tom
82
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Use of grape seed extract as a natural antioxidant additive in dry-cured pork neck technology
(
Libera J.
,
Kononiuk A.
,
Keska P.
,
Wojciak K.
)
artykuł:
Nitroaromatic enzymatic biodegradation system in Phanerochaete chrysosporium
(
Madaj R.
,
Kalinowska H.
,
Sobiecka E.
)
artykuł:
Biofilms - a danger for food industry
(
Plucinska A.
,
Kunicka-Styczynska A.
)
artykuł:
Bioactive peptides from meat industry by-products as potential antimicrobial agents based on BIOPEP-UWM database
(
Keska P.
,
Stadnik J.
,
Kononiuk A.
,
Libera J.
,
Wojciak K. M.
)
artykuł:
Starch transformations during freezing and refrigerating storage of hot dog rolls packaged in modified atmosphere
(
Kwasniewska-Karolak I.
,
Mostowski R.
)
artykuł:
The packaging as an important part of the cosmetics process production
(
Jasniewski P.
,
Jakubowska K.
,
Sobiecka E.
)
artykuł:
In vitro study of hesperetin Schiff bases antioxidant activity on rat liver mitochondria
(
Sykula A.
,
Cheshchevik V. T.
,
Cheshchevik N. G.
,
Dzeikala A.
,
Lodyga-Chruscinska E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.