PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Nauka Przyroda Technologie. Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Rocznik
2015
Tom
09
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
The influence of a microbial inoculum on the enzymatic activity of peat and morphological features of the French marigold
(
Wolna-Maruwka A.
,
Mocek-Plociniak A.
,
Schroeter-Zakrzewska A.
,
Niewiadomska A.
,
Piechota T.
,
Swedrzynska D.
,
Kosicka D.
,
Pilarska A. A.
)
artykuł:
Wstępne badanie preferencji żywieniowych żółwi stepowych (Testudo horsfieldii) w warunkach chowu terraryjnego
(
Dlugosz J.
,
Rawski M.
,
Kieronczyk B.
,
Jozefiak D.
)
artykuł:
Changes of the colour, total sugar content and respiration rate of broccoli heads during short-term storage
(
Kaluzewicz A.
,
Lisiecka J.
,
Spizewski T.
,
Krzesinski W.
,
Fraszczak B.
,
Zaworska A.
)
artykuł:
Sposoby zagospodarowania zużytych olejów eksploatacyjnych w zakładach serwisowych ciągników rolniczych
(
Buchwald T.
,
Rzeznik C.
,
Staszak Z.
,
Osuch A.
)
artykuł:
Wpływ intensywności technologii produkcji na plonowanie, architekturę łanu oraz jakość białka pszenicy populacyjnej i mieszańcowej
(
Buczek J.
,
Bobrecka-Jamro D.
)
artykuł:
Gospodarka odpadami ulegającymi biodegradacji w świetle obowiązujących polskich i europejskich aktów prawnych
(
Jakubus M.
)
artykuł:
Porównanie składu chemicznego korzeni marchwi o barwie pomarańczowej, purpurowej i białej
(
Roszkowska B.
,
Pilat B.
,
Tanska M.
)
artykuł:
Filter cake impact on the textile filtersfor wastewater treatment hydraulic capacity
(
Spychala M.
,
Sowinska A.
)
artykuł:
Kompozycja i układ przestrzenny parku historycznego na tle historii i przekształceń majątku i wsi Dąbrówka w powiecie poznańskim
(
Wilkaniec A.
,
Walerzak M.
,
Gladczak Z.
)
artykuł:
Właściwości prozdrowotne mangostanu
(
Kulczynski B.
,
Gramza-Michalowska A.
,
Sidor A.
)
artykuł:
Zmiany barwy mięsa w trakcie przechowywania
(
Bocian M.
,
Jankowiak H.
,
Kapelanski W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.