PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2014
Tom
---
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Wędliny premium ZM HENRYKA STOKŁOSY
(
Miazek J.
), s. s.60-61
artykuł:
Substancje kształtujące teksturę w niskotłuszczowych wyrobach mięsnych
(
Krzeminska N.
), s. s.30-32
artykuł:
Rozważania nad bożonarodzeniowym stołem
(
Stanislawczyk R.
), s. s.48-52
artykuł:
Ocena efektywności handlu zagranicznego mięsem i jego przetworami w latach 2009-2013
(
Winiarski M.
), s. s.40-44
artykuł:
Bożonarodzeniowe wędzonki
(
Grabkowski L.
), s. s.18-20
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.