PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2019
Tom
63
Numer
6
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
6
artykuł:
Wpływ dodatku nasion komosy ryżowej białej i czerwonej na jakość chrupek kukurydzianych, otrzymanych przy użyciu ekstrudera jednoślimakowego
(
Mikolajczak N.
)
artykuł:
Pszenica - zboże wyjątkowe
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Przywódstwo (11). Stabilność emocjonalna menedżera, czyli o rozwijaniu inteligencji emocjonalnej (cz. 5)
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Porównanie lepkości i procesu kleikowania wybranych skrobi naturalnych oraz skrobinowych mąk niechlebowych
(
Demby A.
,
Konopka I.
)
artykuł:
Owies
(
Popek A.
)
artykuł:
Nowa jakość dla świadomego Konsumenta
artykuł:
Nowa generacja błonnika pokarmowego polepsza stan zdrowotny jelit
(
Zawadzki K.
)
artykuł:
Niekorzystna długoterminowa prognoza dla uprawy pszenicy na świecie
artykuł:
Młyny we Włoszech. Tort z oliwą (korespondencja z zagranicy)
(
Wytrykus A.
)
artykuł:
Mąka wpisuje się e trend slow food
artykuł:
Koniec 2019 roku, ciekawegi i ważnego dla Stowarzyszenia Młynarzy Rzeczypospolitej Polskiej jest już bardzo blisko
(
Kuchciak J.
)
artykuł:
Chiny. Rynek zbożowy i młynarski
(
Rothkaehl J.
)
artykuł:
Bezpieczeństwo żywnościowe w sektorach zbożowym, młynarskim i paszowym pozostaje najwyższym priorytetem
(
Zawadzki K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.