PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polskie Drobiarstwo
Rocznik
2019
Tom
---
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Wszołowica - najczęściej diagnozowana wiosną parazytoza
(
Tykalowski B.
,
Kowalczyk J.
,
Tykalowska K.
,
Koncicki A.
)
artykuł:
"Wolny" obrót nieruchomościami rolnymi
(
Kuzma A.
)
artykuł:
Trzy w jednym czyli wartość odżywcza, właściwości terapeutyczne i alergenność jaj
(
Szczerbinska D.
,
Adaszynska-Skwirzynska M.
,
Majewska D.
)
artykuł:
Temperament u zwierząt - czym jest i jakie ma znaczenie dla hodowcy, cz. I
(
Rosenberger J.
)
artykuł:
Ściany drożdży, jako narzędzie do kontroli Salmonelli
(
Bochenek M.
,
Keimer B.
,
Hildebrand B.
)
artykuł:
Runting-stunting syndrome, czyli dlaczego kurczaki nie rosną? Cz. I
(
Smialek M.
,
Hefta P.
,
Smialek A.
,
Kowalczyk J.
,
Koncicki A.
)
artykuł:
Profesor Andrzej Rutkowski - doktorem honoris causa Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
(
Szwczkowski T.
)
artykuł:
Jakość mięsa drobiowego
artykuł:
Charakterystyka wybranych komponentów białkowych
(
Kaszperuk K.
,
Rozewicz M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.