PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2013
Tom
67
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Żury, żurki, żureczki
(
Russak G.
)
artykuł:
Zgodnie z modą. Gorące tematy
artykuł:
Zdrowa szkoła
(
DM
)
artykuł:
Skarb z Ameryki Południowej
(
Majda D.
)
artykuł:
Przysmak Napoleona. Rzezucha ogrodowa
(
Pokorska B.
)
artykuł:
Przed startem (II)
(
Bryk A.
)
artykuł:
Maleńkie, ale groźne. Wirusy przenoszone za pośrednictwem żywności
(
Dzwolak W.
)
artykuł:
Magiczna historia
(
DM
)
artykuł:
Kto jest gdzie, czyli ścieżki ku gastronomicznym sukcesom. Artur Dzierzbicki
artykuł:
Intensywność wrażeń. Technologia sous-vide a jakość potraw (II)
(
Grzesinska W.
,
Tomaszewska M.
)
artykuł:
Idzie nowe w gastronomii
(
Zatyka M.
)
artykuł:
Cenne reakcje. Proces palenia zielonej kawy
artykuł:
Bilans wodny. Znaczenie płynów dla prawidłowego funkcjonowania organizmuStolinska
(
Stolinska H.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.