PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
287
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Wydawca
-
Rocznik
1984
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
287
artykuł:
Zmiana współczynnika przenoszenia ciepła w procesie nagrzewania ziarna pszenicy
(
Waszkiewicz C.
)
artykuł:
Wykorzystanie metody analityczno-wykreślnej dla obliczania procesu suszenia kolb kukurydzy niektórych odmian uprawianych w kraju
(
Kaminski E.
)
artykuł:
Wpływ zastosowania metody ujednoradniania sieczki z przewiędniętej trawy na przebieg jej suszenia w warunkach konwekcyjnych
(
Woyke W.
,
Wieland E.
)
artykuł:
Technologia suszenia w suszarni bębnowej SB-1,5 sieczki ujednoradnianej postaciowo
(
Olszak J.
,
Kania T.
,
Wisniewski M.
,
Trafas M.
,
Wieland E.
,
Woyke W.
)
artykuł:
Suszenie szyszek drzew iglastych w prototypie szafy wyłuszczarskiej
(
Zdrojewski Z.
)
artykuł:
Suszenie kolb kukurydzy w suszarce działającej na zasadzie warstwy okresowo-przesuwnej
(
Zdrojewski Z.
)
artykuł:
Poglądy na możliwości zastosowania metody chłodzienia do wstępnej konserwacji nasion
(
Katewicz Z.
,
Klebukowski M.
)
artykuł:
Niektóre cechy fizyczne kolb i ziarna kukurydzy mające znaczenie dla procesu suszenia
(
Mosz J.
)
artykuł:
Kierunki rozwoju suszarnictwa pasz zielonych w niektórych krajach europejskich
(
Bilowocki J.
)
artykuł:
Charakterystyka suszarnicza torfu
(
Szarycz M.
,
Szydlo Z.
)
artykuł:
Cechy termofizyczne i suszarnicze ziarna kukurydzy
(
Kaminski E.
)
artykuł:
Badania nad zastosowaniem filtrów silikażelowych w procesach suszenia materiałów czynnych biologicznie
(
Klebukowski M.
,
Katewicz Z.
)
artykuł:
Aktualny stan teorii konwekcyjnego suszenia produktów rolniczych i zasięg jej użyteczności
(
Pabis S.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.