PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
17[133]
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Rybactwo Morskie i Technologia Żywności. Akademia Rolnicza w Szczecinie.
Wydawca
-
Rocznik
1988
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
17[133]
artykuł:
Zawartość DDT i jego metabolitów oraz PCB w mięśniach i wątrobach węgorzy z Zalewu Szczecińskiego
(
Ciereszko W.
)
artykuł:
Wpływ pH na rozpuszczalność białek, zdolność wiązania wody, konsystencję tkanki mięśniowej dorszy i śledzi bałtyckich
(
Stodolnik L.
,
Kaminska A.
,
Rogozinska E.
)
artykuł:
Oddziaływanie kazeinianu sodowego na rozpuszczalność białek, zawartośc aldehydu mrówkowego, utlenienie lipidów oraz na właściwości fizyczne farszów z dorszy bałtyckich w czasie zamrażalniczego składowania
(
Swiniarska L.
,
Zarzycki B.
)
artykuł:
Próba określenia wpływu ścieków Zakładów Chemicznych "Police" na żyzność Zalewu Szczecińskiego
(
Szlauer B.
,
Szlauer L.
)
artykuł:
Pasożytnicze Ciliata u ryb hodowlanych w stawach zasilanych oczyszczonymi ściekami
(
Migala K.
)
artykuł:
Rola spełniana przez sztuczne podłoże umieszczone w zanieczyszczonym strumieniu
(
Szlauer L.
,
Swierczynska I.
)
artykuł:
Widłonogi denne (Copepoda, Harpacticoida) ujścia Odry i Zalewu Szczecińskiego
(
Drzycimski I.
)
artykuł:
Relatywny wskaźnik stabilności niektórych cech populacyjnych u ryb
(
Szypula J.
)
artykuł:
Bioakumulacja Cd, Pb, Cu, Zn w karpiu-Cyprinus carpio L. w zależności od stężenia w wodzie i czasu ekspozycji
(
Protasowicki M.
,
Chodyniecki A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.