PL
|
EN
Nowa wersja platformy, zawierająca wyłącznie zasoby pełnotekstowe, jest już dostępna.
Przejdź na
https://bibliotekanauki.pl
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2024
Tom
75
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Assessment of phenolic and flavonoid contents, antioxidant and antimicrobial activities of Moroccan propolis
(
Aboukhalaf A.
,
Abdessadek J.
,
Lahlou Y.
,
Ikhiar N.
,
Essaih S.
,
Elbiyad J.
,
Kalili A.
,
El-Amraoui B.
,
Belahsen R.
)
artykuł:
Adherence to the Mediterranean diet in two Moroccan populations living at different distances from the Mediterranean Sea
(
Mziwira M.
,
Elfane H.
,
El-Jamal S.
,
Barakat I.
,
Sahel K.
,
Kalili A.
,
Moustakim R.
,
El-Ouafi R.
,
El-Mahri N.
,
Naciri K.
,
Idrissi L. A.
,
Errabahi N.
,
Chamlal H.
,
El Afes Z.
,
Daif H.
,
Ahaji A.-A.
,
Elayachi M.
,
Belahsen R.
)
artykuł:
Parents’ perceptions of morbidities and some functional abilities in people with down syndrome in Morocco
(
Oulmane Z.
,
Cherkaoui M.
,
Belahsen R.
,
Hilali M. K.
,
Harich N.
)
artykuł:
Association between added sugar consumption in foods and beverages and body mass index among adolescents in university southern Thailand: A cross-sectional study
(
Petchoo J.
,
Kongnun B.
,
Mahmeen S.
,
Tohsan W.
,
Yooying R.
)
artykuł:
Adaptation of the scale of effects of social media on eating behavior in Hungarian university students
(
Bayindir-Gumus A.
,
Ozturk E.
,
Soos M.
)
artykuł:
Knowledge and eating habits regarding functional food among adults
(
Szczepanska E.
,
Liedtka A.
,
Czech E.
)
artykuł:
Evaluation of lipoproteins and high sensitivity CRP in consumers of bakery products
(
Lenartova P.
,
Gazarova M.
,
Kopcekova J.
,
Mrazova J.
)
artykuł:
Determination of vitamin C in raw fruit and vegetable homogenates: dietary exposure and health effects of excess intake in adults and children
(
Okafor V. N.
,
Omokpariola D. O.
,
Enenche D. E.
)
artykuł:
Preparedness, response, and preventive behaviors for a pandemic disaster caused by COVID-19 among primary school students in Krabi Province, Thailand
(
Thirarattanasunthon P.
,
Buakate P.
,
Wongrith P.
,
Kaewjamrat K.
,
Phatboot P.
,
Srithongpeng P.
)
artykuł:
Microbiological quality of gluten-free meals, naturally gluten free foods, and gluten free-labelled products
(
Guennouni M.
,
Mannani N.
,
Oujamaa I.
,
Echchakery M.
,
Melloul A. A.
,
Soraa N.
,
Bourrahouat A.
,
Hilali A.
,
Lamrani A. H.
,
Admou B.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.