PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 103, z. 7-Ś
Czasopismo
Czasopismo Techniczne. Środowisko
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Krakowskiej im. Tadeusza Kościuszki
Rocznik
2006
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 103, z. 7-Ś
artykuł:
Formation and stability of water-diesel fuel emulsions
(
Figiel W.
,
Balaguer Ramirez M.
), s. 3-10
artykuł:
Rheological properties of biological sludgeflocs
(
Fryźlewicz-Kozak B.
,
Trzop M.
,
Wróbel M.
), s. 11-16
artykuł:
Initial barrier properties, tensile strength and adherence to mineral substrate of polymeric coatings used as protection of concrete against carbonation
(
Kozak A.
), s. 17-23
artykuł:
Measuring and interpreting the rheological properties of W/O and O/W cosmetic emulsions
(
Michnowska E.
,
Tal-Figiel B.
), s. 25-32
artykuł:
Some properties of liposome membranes
(
Pentak D.
,
Sułkowski W.
), s. 33-38
artykuł:
Synthesis of alkylpolyglucosides
(
Picheta M.
,
Ogonowski J.
), s. 39-44
artykuł:
Cosmetic emulsion stabilisation methods
(
Repelewicz U.
,
Tal-Figiel B.
), s. 45-50
artykuł:
Application of alkyl polyglucosides (APG) in shampoos
(
Siemińska K.
,
Olszańska M.
), s. 51-60
artykuł:
Studies on poly(aspartic acid)/poly(ethylene oxide) blends for biomedical applications
(
Stachurek I.
,
Pielichowski K.
), s. 61-67
artykuł:
Cosmetic emulsions - organoleptic and rheological properties and stability of gel-cream and its modifications
(
Tal-Figiel B.
,
Dygas M.
,
Wesołowska O.
), s. 69-74
artykuł:
Organoleptic properties of selected emulsions of Bioderm, Biodroga and Vichy firms
(
Tal-Figiel B.
,
Magerramow J.
), s. 75-80
artykuł:
Surface-active properties of CMC and xylan esters produced by transesterification with MERO
(
Tomanova V.
), s. 81-88
artykuł:
Estimating the fractal dimensionof irregularly shaped aggregates
(
Walter M.
,
Tal-Figiel B.
), s. 89-97
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.