PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Vol. 34, No.3
Czasopismo
Oceanological and Hydrobiological Studies
Wydawca
Institute of Oceanography University of Gdańsk
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Vol. 34, No.3
artykuł:
Trophic structure of Ozark cave streams containing endangered species
(
Graening G. O.
), s. 3--17
artykuł:
Leaf litter diversity leads to non-additivity in stream detritivore colonization dynamics
(
Swan C. M.
,
Palmer M. A.
), s. 19--38
artykuł:
Does food quality affect the conditions of the sand and common gobies from the Gulf of Gdańsk, Poland?
(
Waligóra-Borek K.
,
Złoch I.
,
Sapota M. R.
,
Fijałkowska M.
,
Forycka K.
), s. 39--55
artykuł:
Do two similar looking gobidae occurring in the Gulf of Gdańsk differ in biological characteristic? Comparison of two species - Pomatoschistus minutus and Pomatoschistus microps
(
Waligóra-Borek K.
,
Sapota M. R.
,
Forycka K.
), s. 57--68
artykuł:
Diel food composition and changes in the diel and seasonal feeding activity of common goby, sand goby and young flounder inhabiting the inshore waters of the Gulf of Gdańsk, Poland
(
Złoch I.
,
Sapota M.
,
Fijałkowska M.
), s. 69--84
artykuł:
Sex and age of flounder Platichthys flesus (l.) and parasitic infection in the Gulf of Gdańsk
(
Chibani M.
,
Kijewska A.
,
Rokicki J.
), s. 85--96
artykuł:
Phenotypic plasticity of microalgal cultures in culture collections: a geometric morphometric approach
(
Neustupa J.
), s. 97--107
artykuł:
The impact of solar radiation on changes in chlorophyll a concentration in the sea surface microlayer in the southern Baltic
(
Falkowska L.
,
Pryputniewicz D.
,
Magulski R.
,
Dunajska D.
,
Sikorowicz G.
,
Kowacz M.
), s. 109--123
artykuł:
Manganese and iron accumulation in a eutrophic, submontane dam reservoir - the role of speciation
(
Szarek-Gwiazda E.
), s. 125--139
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.