PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 68
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 68
artykuł:
Wpływ warunków zaparzania na zawartość garbników oraz wybranych parametrów barwy herbaty
(
Dmowski P.
,
Śmiechowska M.
,
Deja B.
), s. 5-12
artykuł:
Próba oceny jakości mikrobiologicznej wybranych suszy roślinnych stosowanych jako używki i preparaty o znaczeniu leczniczym
(
Steinka I.
,
Misiewicz Ł.
,
Kukułowicz A.
,
Ćwikliński M.
,
Dmowski P.
,
Sznajdrowska A.
), s. 13-20
artykuł:
Wpływ dodatku trehalozy na jakość sensoryczną marchwi mrożonej na przykładzie wybranych odmian
(
Dąbrowska A.
,
Kolenda H.
), s. 21-30
artykuł:
Stabilność karotenoidów w sokach przecierowych z marchwi utrwalonych technologią wysokociśnieniową (HPP)
(
Żyngiel W.
), s. 31-41
artykuł:
Wpływ technologii utrwalania na jakość mikrobiologiczną śledzi
(
Kukułowicz A.
), s. 42-46
artykuł:
Nowe trendy w prognozowaniu bezpieczeństwa żywności
(
Steinka I.
), s. 47-56
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca wybranych emulgatorów i wodnych ekstraktów roślinnych w emulsjach w czasie przechowywania
(
Kryża K.
,
Stodolnik L.
,
Szczepanik G.
), s. 57-66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.