PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
nr 52
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Morskiej w Gdyni
Wydawca
Wydawnictwo Uniwersytetu Morskiego w Gdyni
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
nr 52
artykuł:
Kinetyka procesu sorpcji w koncentratach spożywczych
(
Palich P.
,
Ocieczek A.
,
Ruszkowska M.
), s. 5-9
artykuł:
Ocena metody statyczno-eksykatorowej w badaniach kinetyki sorpcji
(
Palich P.
,
Ocieczek A.
,
Ruszkowska M.
), s. 10-16
artykuł:
Higiena dań i powietrza w stołówce studenckiej i bufecie pracowniczym Akademii Morskiej w Gdyni
(
Steinka I.
,
Stankiewicz J.
), s. 17-25
artykuł:
Normy prawne i obyczaje dotyczące wprowadzania zwierząt do placówek gastronomicznych i hotelarskich
(
Steinka I.
,
Pietrzak D.
,
Zabrocka J.
,
Kukułowicz A.
), s. 26-32
artykuł:
Trwałość mrożonej cukinii w czasie przechowywania
(
Pukszta T.
,
Palich P.
), s. 33-41
artykuł:
Zmiany wielkości wycieku rozmrażalniczego mrożonych warzyw
(
Palich P.
,
Pukszta T.
), s. 42-47
artykuł:
Zastosowanie potencjałowej teorii adsorpcji w wyznaczaniu izoterm sorpcji
(
Ocieczek A.
), s. 48-54
artykuł:
Struktura koncentratów spożywczych w aspekcie jakości gotowego produktu
(
Ocieczek A.
,
Palich P.
), s. 55-64
artykuł:
Zastosowanie metody stosunku stabilnych izotopów do charakteryzowania serów Montasio i Oscypek
(
Szulc M.
,
Kozioł J.
), s. 65-72
artykuł:
Wpływ pakowania próżniowego, interakcji pomiędzy paciorkowcami i drożdżami na populację Lactococcus sp. w czasie przechowywania chłodniczego twarogów
(
Steinka I.
), s. 73-83
artykuł:
Wpływ hermetycznego pakowania produktów pochodzenia zwierzęcego w opakowania z tworzyw sztucznych na jakość
(
Steinka I.
), s. 84-96
artykuł:
Ocena informacyjno-promocyjnej wartości opakowań jednostkowych wybranych produktów mleczarskich
(
Staniewska K.
,
Panfil-Kuncewicz H.
), s. 97-109
artykuł:
Żywność funkcjonalna - charakterystyka i wskaźniki jej jakości
(
Popek S.
), s. 110-119
artykuł:
Jakość owoców egzotycznych dostępnych na polskim rynku i preferencje krajowego konsumenta
(
Socha D.
), s. 120-129
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.