PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Z. 73
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia / Politechnika Łódzka
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2009
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Z. 73
artykuł:
Evaluation of yeast cell vitality using different fluorescent dyes
(
Kręgiel D.
,
Berłowska J.
), s. 5-14
artykuł:
The study of interactions between ibuprofen and bovine serum albumin
(
Jasińska A.
,
Ferguson A.
,
Mohamed W. S.
,
Szreder T.
), s. 15-24
artykuł:
Determination of chromium in cocoa products
(
Turek M.
,
Sykuła-Zając A.
,
Jabłońska J.
,
Pilo M. I.
,
Noce A.
,
Spanu F.
), s. 25-32
artykuł:
Lavender oil - flavouring or active cosmetic ingredient?
(
Sabara D.
,
Kunicka-Styczyńska A.
), s. 33-41
artykuł:
Zastosowanie spektrofotometrii uv-vis do oznaczenia rozpuszczalności chlorowodorku bupiwakainy
(
Sykuła-Zając A.
,
Zdziarska P.
), s. 43-59
artykuł:
Synteza 3- oraz 4-pirydyloanalogów wybranych acyklicznych terpenów - właściwości sensoryczne i aktywność przeciwdrobnoustrojowa
(
Jabłońska A.
,
Świtakowska P.
,
Bonikowski R.
,
Kunicka A.
,
Kula J.
), s. 61-72
artykuł:
Wpływ temperatury i czasu przechowywania na zawartość poloifenoli i właściwości przeciwutleniające liofilizowanej aronii
(
Misiak M.
,
Irzyniec Z.
), s. 73-81
artykuł:
Collagen hydrolysates as a new diet supplement
(
Dybka K.
,
Walczak P.
), s. 83-92
artykuł:
Typy i struktura białka kolagenowego
(
Banaś M.
,
Pietrucha K.
), s. 93-103
artykuł:
Charakterystyka zanieczyszczeń występujących w spirytusach surowych
(
Stanisz M.
,
Sapińska E.
,
Pielech-Przybylska K.
), s. 105-121
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.