PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Z. 69
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia / Politechnika Łódzka
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2005
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Z. 69
artykuł:
The ions' channels conditioning the biological function of Lupinus luteus ferritin
(
Gajda J.
,
Smól J.
,
Twardowski T.
), s. 5-22
artykuł:
Application of Mucor lipases for synthesis of saccharide esters
(
Antczak T.
,
Szczęsna-Antczak M.
,
Patura J.
,
Hiler D.
,
Bielecki S.
), s. 23-37
artykuł:
Otrzymywanie, właściwości i zastosowanie wewnątrzkomórkowych lipaz Mucor Circinelloides i M. Racemosus
(
Antczak T.
,
Szczęsna-Antczak M.
,
Patura J.
,
Kubiak A.
,
Bielecki S.
), s. 39-58
artykuł:
Immobilization of yeast cells in alginate gels for ethanol production-potentialities and limitations
(
Kręgiel D.
), s. 59-66
artykuł:
Testy toksyczności w ocenie skażenia środowiska produktami naftowymi
(
Wojdowska W.
,
Bielecki S.
), s. 67-75
artykuł:
Białka glutenu a alergenność mąki pszennej
(
Łącka A.
,
Leszczyńska J.
), s. 77-89
artykuł:
Metody obniżania immunoreaktywności alergenów zawartych w żywności
(
Łącka A.
,
Leszczyńska J.
), s. 91-103
artykuł:
Fizjologiczne i żywieniowe znaczenie piwa
(
Kordialik-Bogacka E.
), s. 105-121
artykuł:
Szacowanie stopnia ryzyka związanego z występowaniem aniliny w środowisku naturalnym
(
Mucha K.
), s. 123-135
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.