PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Powiadomienia systemowe
Sesja wygasła!
Sesja wygasła!
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Z. 68
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia / Politechnika Łódzka
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Z. 68
artykuł:
Determination of streptomycin in food products of animal origin by ELISA method
(
Kucharska U.
,
Leszczyńska J.
), s. 5-13
artykuł:
Electrochemical synthesis of (1r) and (1s)- (2,5-dimethoxy-2,5-dihydrofuran-2-yl) ethane-1,2-diols
(
Śmigielski K.
,
Kamińska J. E.
), s. 15-22
artykuł:
Derivatives of tridecan- x-ones (x=2-7): synthesis and spectral data
(
Gibka J.
,
Gliński M.
), s. 23-31
artykuł:
Spectral and potassium ion binding properties of benzo-15-crown-5 rubicene dye
(
Stobiecka A.
), s. 33-42
artykuł:
Inaktywacja przetrwalników Bacillus stearothermophilus podczas sterylizacji produktów spożywczych
(
Iciek J.
,
Błaszczyk I.
), s. 43-54
artykuł:
Sorption isotherms of sugar
(
Iciek J.
,
Czaja W.
), s. 55-61
artykuł:
Kwas neuraminowy znany i nieznany
(
Jędrzejczyk T.
,
Kucharska U.
), s. 63-92
artykuł:
Metody oznaczania kwasu neuraminowego
(
Jędrzejczyk T.
,
Kucharska U.
), s. 93-112
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.