PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Powiadomienia systemowe
Sesja wygasła!
Sesja wygasła!
Sesja wygasła!
Sesja wygasła!
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
Z. 64
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia / Politechnika Łódzka
Wydawca
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Rocznik
2000
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
Z. 64
artykuł:
Nowe metody oznaczania toksycznych składników śladowych w surowcach i produktach spożywczych
(
Masłowska J.
,
Leszczyńska J.
,
Owczarek A.
,
Wojtysiak K.
,
Duda J.
,
Swat B.
,
Kucharska U.
), s. 5-33
artykuł:
Zastosowanie sztucznych sieci neuronowych w cukrownictwie. Cz. 1: Budowa i działanie sztucznych sieci neuronowych
(
Dobrowolski M.
,
Iciek J.
), s. 35-50
artykuł:
Wpływ dodatku amarantusa na jakość wybranych wyrobów ciastkarskich
(
Sucharzewska D.
,
Nowakowska K.
), s. 51-66
artykuł:
Elektrochemiczna redukcja produktów ozonowania alfa-pinenu i kar-3-enu
(
Śmigielski K.
,
Kula J.
,
Czaszke P.
), s. 67-76
artykuł:
Badania równowagowych reakcji kompleksowania jonów metali przejściowych z wybranymi bioligandami
(
Masłowska J.
,
Kucharska U.
,
Owczarek A.
,
Janiak J.
,
Duda J.
,
Łącka A.
), s. 77-94
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.