PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 17, nr 4
Czasopismo
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna
Wydawca
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej, COBRABiD sp. z.o.o
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 17, nr 4
artykuł:
Analiza numeryczna odkształceń i naprężeń w procesie wyciskania materiału perforowanego
(
Piwnik J.
,
Leszczyński M.
), s. 7-11
artykuł:
Analiza widmowa sygnału wibracyjnego w detekcji uszkodzeń płyt kołowo-symetrycznych
(
Jaroszewicz J.
,
Żur K. K.
), s. 13-20
artykuł:
Badania eksperymentalne charakterystyk cieplnych radiatorów do chłodzenia mikroprocesorów
(
Jaworski M.
), s. 21-27
artykuł:
Badania trwałych izotopów ołowiu - aspekty analityczne i znaczenie praktyczne
(
Krzciuk K.
), s. 29-35
artykuł:
Badania zależności pomiędzy strukturą chemiczną wybranych związków fenolowych, występujących w surowcach żywnościowych oraz ich soli a ich podatnością na biodegradację
(
Samsonowicz M.
,
Matejczyk M.
,
Troc M.
), s. 37-43
artykuł:
Mikrofalowo-próżniowe suszenie drewna
(
Smoczkiewicz-Wojciechowska A.
,
Rajewska K.
), s. 45-49
artykuł:
Modyfikowane podbudowy dróg dojazdowych do obiektów wiejskich
(
Ołdakowska E.
), s. 51-56
artykuł:
Obciążenie śniegiem a bezpieczeństwo użytkowania obiektów budowlanych
(
Szymczak-Graczyk A.
), s. 57-62
artykuł:
Ocena przydatności kompostów z drzewnych odpadów pokonsumpcyjnych do uprawy roślin na podstawie testów wegetacyjnych z sałatą (Lactuca sativa L.) i bazylią pospolitą (Ocimum basilicum L.)
(
Kozik E.
,
Wróblewska H.
,
Golcz A.
,
Wojciechowska E.
), s. 63-70
artykuł:
Wpływ wielkości nastrzyku karkówki wieprzowej na jakość produktu gotowego - baleronu
(
Sienkiewicz J. J.
,
Marmajewski M.
), s. 71-77
artykuł:
Zastosowanie metod analitycznych w wykrywaniu napromieniowania żywności. : przegląd najnowszych metod w świetle regulacji unijnych : radioliza pulsowa, spektroskopia w podczerwieni i ramanowska w analizie napromieniowanej żywności
(
Lewandowska H.
,
Jakubczak A.
,
Świsłocka R.
,
Stachelska M. A.
,
Lewandowski W.
), s. 79-85
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.