PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
T. 17, nr 3
Czasopismo
Aparatura Badawcza i Dydaktyczna
Wydawca
Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej, COBRABiD sp. z.o.o
Rocznik
2012
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
T. 17, nr 3
artykuł:
Application of M41S type mesoporous adsorbents in gas chromatography
(
Andronikashvili T.
,
Eprikashvili L.
,
Zautashvili M.
,
Kordzakhia T.
,
Pirtskhalava N.
,
Dzagania M.
), s. 7-12
artykuł:
The influence of constitutional factors on the daily intake of selenium on the example of Pomeranian population
(
Żukowska J.
,
Dziadziuszko M.
,
Biziuk M.
,
Czarnowski W.
,
Nowak D.
), s. 13-19
artykuł:
Cechy okrywy włosowej lisów polarnych a jej podatność na spilśnianie się
(
Cholewa R.
,
Kryszak J.
), s. 21-25
artykuł:
Dobór warunków procesu ekstrakcji kwasów fenolowych z produktów pszczelich
(
Świsłocka R.
,
Piekut J.
,
Lewandowski W.
), s. 27-35
artykuł:
Prozdrowotne właściwości jabłek oraz metody izolacji i identyfikacji związków biologicznie czynnych z jabłek
(
Kalinowska M.
), s. 37-44
artykuł:
Stanowisko pomiarowe do wyznaczania pól prędkości powietrza metodą anemometrii obrazowej
(
Branny M.
,
Karch M.
,
Wodziak W.
), s. 45-49
artykuł:
Suszenie fluidyzacyjne zboża - analiza obliczeniowa krzywej suszenia
(
Ruciński A.
), s. 51-55
artykuł:
Woltamperometryczna identyfikacja i oznaczanie antyutleniaczy w olejach roślinnych w rozpuszczalniku mieszanym kwas octowy - octan etylu
(
Michałkiewicz S.
), s. 57-64
artykuł:
Zależność między odczytem SPAD a zawartością składników pokarmowych w liściach pomidora przy zróżnicowanym poziomie żywienia manganem
(
Kleiber T.
,
Markiewicz B.
,
Bosiacki M.
), s. 65-70
artykuł:
Zastosowanie chromatografii gazowej do oznaczania wolnych monomerów i fotoinicjatorów w wykończeniach lakierowych na drewnie i materiałach drewnopochodnych
(
Witczak M.
,
Komorowicz M.
,
Wróblewska H.
), s. 71-77
artykuł:
Zastosowanie chromatografii gazowej i elektroforezy kapilarnej do analizy napojów orzeźwiających
(
Wideł D.
,
Oszczudłowski J.
,
Witkiewicz Z.
), s. 79-84
artykuł:
Zawartość barwników betalainowych, azotanów i zdolność przeciwutleniająca soków z buraka ćwikłowego w zależności od odmiany i wielkości korzenia
(
Gościnna K.
,
Czapski J.
,
Mikołajczyk-Bator K.
,
Kidoń M.
), s. 85-90
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.