PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
No. 14
Czasopismo
Acta Chromatographica
Wydawca
University of Silesia in Katowice
Akademiai Kiado
Rocznik
2004
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
No. 14
artykuł:
Densitometric acquisition of concentration profiles in planar chromatography and its possible shortcomings. Part 1. 4-phenylbutyric acid as analyte
(
Sajewicz M.
,
Pieniak A.
,
Piętka R.
,
Kaczmarski K.
,
Kowalska T.
), s. 5-15
artykuł:
A densitometric study of co-elution in thin-layer chromatography, and its physicochemical modeling
(
Pieniak A.
,
Kaczmarski K.
,
Sajewicz M.
,
Zapała W.
,
Gołębiowska A.
,
Tomala R.
,
Kowalska T.
), s. 16-36
artykuł:
Determination of rate constants and activation energies for emission of organic compounds from polyoxymethylene
(
Choczyński M.
,
Nęcki J. M.
,
Juszkiewicz A.
), s. 37-48
artykuł:
Problems with the gelling of emulsified colloidal silica
(
Hayrapetyan S. S.
,
Khachatryan H. G.
), s. 49-59
artykuł:
Quantification of arginine in dietary supplement tablets and capsules by silica gel high-performance thin-layer chromatography with visible mode densitometry
(
Hess B.
,
Sherma J.
), s. 60-69
artykuł:
Thin-layer chromatographic analysis of hydrophilic vitamins in standards and from Helisoma trivolvis snails
(
Ponder E. L.
,
Fried B.
,
Sherma J.
), s. 70-81
artykuł:
Some possibilities of thin layer chromatographic analysis of the molecular phase of Baltic amber and other natural resins
(
Matuszewska A.
,
John A.
), s. 82-91
artykuł:
Selective separation and determination of cephalosporins by TLC on stannic oxide layers
(
Nabi S. A.
,
Laiq E.
,
Islam A.
), s. 92-101
artykuł:
Chromatographic behaviour of antibiotics on thin layers of an inorganic ion-exchanger
(
Husain S. W.
,
Ghoulipour V.
,
Sepahrian H.
), s. 102-109
artykuł:
A rapid TLC method for analysis of external flavonoid aglycones in plant exudates
(
Nikolova M.
,
Berkov S.
,
Ivancheva S.
), s. 110-114
artykuł:
Organic compounds formed in thermally treated high-protein food. Part I: Polycyclic aromatic hydrocarbons
(
Janoszka B.
,
Warzecha L.
,
Błaszczyk U.
,
Bodzek D.
), s. 115-128
artykuł:
Organic compounds formed in thermally treated high-protein food. Part II: Azaarenes
(
Janoszka B.
,
Warzecha L.
,
Błaszczyk U.
,
Bodzek D.
), s. 129-141
artykuł:
Determination of catecholamines and the total antioxidant potential of blood plasma by use of an improved RPHPLC-ED assay
(
Głód B. K.
,
Stańczak K. I.
,
Woźniak A.
,
Pakszys W.
), s. 142-148
artykuł:
Development and validation of an HPLC method with post-column derivatisation to assay n-acetylcysteine in plasma
(
Vander Heyden Y.
,
Mangelings D.
,
Van Brempt J.
,
Spapen H.
), s. 149-164
artykuł:
HPLC separation of porphine, selected porphyrins, and their metal derivatives
(
Stefaniak M.
), s. 165-171
artykuł:
Micellar liquid chromatographic determination of aluminum as its complex with 8-hydroxyquinoline-5-sulfonic acid
(
Memon M.
,
Bhanger M. I.
), s. 172-179
artykuł:
Fast and efficient purification of synthetic peptides by solid-phase extraction
(
Kamysz W.
,
Okrój M.
,
Łempicka M.
,
Ossowski T.
,
Łukasiak J.
), s. 180-186
artykuł:
Preparation, characterization, and metal-sorption studies of a mordant yellow 10-loaded wool, a new stable chelating material based on bleached wool
(
Vladescu L.
,
Costache M.
,
Badea I.
), s. 187-197
artykuł:
Separation and preconcentration of trace amounts of cadmium(II) and mercury(II) ions on rosaniline-grafted polyurethane foam
(
Moawed E. A.
), s. 198-214
artykuł:
Some aspects of the use of PY-GC-MS to investigate the composition of the aromatic fraction of hard coal pyrolysates
(
Matuszewska A.
), s. 215-230
artykuł:
Evaluation of an SPME and GC-MS method for analysis of fluazifop in water
(
Olszewska E.
), s. 231-236
artykuł:
Gas-liquid chromatographic analysis of the neutral fraction obtained from elder
(
Olszewska E.
,
Kroszczyński W.
,
Łopuszyńska B.
), s. 237-240
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.