PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O bazie
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
R. 19, nr 4
Czasopismo
Ekologia i Technika
Wydawca
Bydgoskie Towarzystwo Naukowe
Rocznik
2011
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
R. 19, nr 4
artykuł:
Kierunki zmian sukcesyjnych składu fitocenotycznego i struktury roślinności wodnej i szuwarowej w Jeziorze Długim (Ziemia Lubuska)
(
Pronin E.
,
Pełechaty M.
,
Pukacz A.
), s. 173-182
artykuł:
Zawartość witaminy C w mrożonych truskawkach dostępnych w gdyńskich marketach
(
Pukszta T.
), s. 183-185
artykuł:
Ocena dobrostanu wilka (Canis lupus) w Ogrodzie Fauny Polskiej ZOO w Bydgoszczy
(
Habel A.
,
Wójcik A.
), s. 186-192
artykuł:
Ocena przydatności metody Oxi Top do oznaczania biochemicznego zapotrzebowania na tlen (BZT) w próbkach środowiskowych
(
Gackowska A.
,
Gaca J.
,
Korcz D.
,
Mordel A.
), s. 193-198
artykuł:
Ocena zastosowania zróżnicowanych stosunków N:P, N:K i K:P jako czynnika limitującego wzrost roślin na obszarach podmokłych
(
Ławniczak A.
), s. 199-207
artykuł:
Stan ekologiczny rzeki Samicy Stęszewskiej w gminie Stęszew i w Wielkopolskim Parku Narodowym - stan obecny i zagrożenia
(
Joniak T.
,
Sobczyński T.
), s. 208-213
artykuł:
Wpływ szczepionki Efektywnych Mikroorganizmów na poziom aktywności dehydrogenaz oraz liczebność wybranych grup mikroorganizmów glebowych
(
Wolna-Maruwka A.
,
Gajewski P.
), s. 214-219
artykuł:
Nieinstrumentalne metody szybkiej identyfikacji odpadów polimerowych dla zakładów przetwarzania zużytego sprzętu elektrycznego i elektronicznego
(
Pach J.
), s. 220-224
artykuł:
Analiza przydatności współczynnika wzbogacenia i kumulacji Ni i Ba w migdałkach gardłowych dzieci dla potrzeb oceny zróżnicowania stanu zanieczyszczenia
(
Nogaj E.
,
Kwapuliński J.
,
Suflita M.
,
Babula M.
,
Bebek M.
,
Mitko K.
), s. 225-230
artykuł:
Zastosowanie mikrofiltracji w uzdatnianiu wody powierzchniowej
(
Puszkarewicz A.
), s. 231-237
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.